Haz

Sanat Şenliği etkinliğimiz ile sanata yetenekli öğrencilerimizin ilgisini çekmeyi hedefliyoruz.

Haz

6. Sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen afiş yarışması sonuçlandı:

Haz

Anneler Okuyor Projesinin bu ayki kitabı "Son Ada" olmuştur.

Haz

6. Sınıf öğrencilerimize LGS hakkında bilgi verildi ve öğretmenlerimiz kendi derslerine nasıl hazırlanması gerektiğini öğrencilerimizle paylaştı.

May

Alanında uzman, birbirinden değerli soru yazarı öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizi söyleşilerde buluşturduk.

May

Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kur'an-ı Kerim'i öğretmen , öğrenci ve velilerimiz olarak paylaşıp 8 Mayıs Cumartesi gününe kadar hatimler yapıyoruz. 8 Mayıs Cumartesi saat 22.00'de Zoom üzerinden hatim duasını hep birlikte yapacağız.

Nis

4. Şuhut Kitap Fuarı etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde yarışmalar düzenlenecektir.

Nis

Çocuk edebiyatının güçlü kalemlerinden Zeynep Alpaslan ile söyleşimi yaptık, kendisine davetimizi kırmayıp bizimle değerli bilgiler paylaştığı için teşekkür ederiz.

Nis

Matematik Öğretmenimiz İsmail Demirtaş yazarlık hayatına "Kerpiç Ev" ile giriş yapmıştır. KİKO ailesi olarak kitabının hayırlı olmasını dileriz.

Nis

Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Yazılan mektuplar, Türkçe öğretmenlerine elden teslim edilecektir. Mektubun arka yüzüne öğrenci adı-soyadı, sınıfı yazılmalıdır.

Nis

Anneler Okuyor Projesinin bu ayki kitabı "Avucunuzdaki Kelebek" olmuştur.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ve 18 Mart Şehitler Günü çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.