Okulumuz 7. sınıf öğrenci velilerine yönelik "Ailede Sevgi ve Saygı" konulu söyleşi düzenlenecektir.

Mart ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz şiir yarışması sonuçlandı.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Şuhut Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ederek hediyelerimizi takdim ettik.

İstiklâl Marşımızın 100. yılı çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Öğrencilerimize "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.

Velilerimiz ile okuma grubu oluşturarak her ay bir kitap değerlendirmesi yapıyoruz.

2021 Afyonkarahisar Aile yılı kapsamında düzenlediğimiz hikaye yarışmamız sonuçlandı.

Yazar ve çizer Behiç Ak ile yaptığımız söyleşiye öğrencilerimiz yoğun katılım gösterdi.

Şbt

Rehber öğretmenimiz Feyza ek ve 5. sınıf rehber öğretmenlerimizin katılımıyla "Ailede Huzur ve Mutluluk" konulu sohbet düzenlenecektir.

Şbt

Eğitimci Yazar Fatih Tuncay ile yaptığımız söyleşiye öğrencilerimiz yoğun katılım gösterdi.

Şbt

2021 Aile Yılı ile birlikte; şuurlu birey, mutlu aile, huzurlu toplum, güvenli gelecek ve güçlü millet modeli oluşturulması amaçlanmaktadır. Bu nedenle öğrencilerimiz arasında hikaye yazma yarışması düzenlemekteyiz.

Şbt

Şubat ayı söyleşimizde okulumuza konuk olan Eğitimci Yazar Metin Özdamarlar, sohbet sonunda söyleşiye katılan 100 öğrencimize yeni çıkacak olan kitabını hediye etmiştir.