Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ahmet Kıldı öncülüğünde okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Öğrencimiz Ece Yılmaz, Afyonkarahisar İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu resim yarışmasında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Yeliz Vural'ı tebrik ederiz.

Ekm

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen kitap fuarına öğrenci ve öğretmenlerimiz ile katılım sağladık.

Ekm

Öğrencilerimiz, İzmir'de yapılan Ege Bölgesi yarıştayından çeşitli başarılar ile döndü. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ekm

İlköğretim haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuz öğrencilerine aşure dağıtımı yapıldı.

Eyl

2021 LGS'de ilçe birincisi olarak İstanbul Çapa Fen Lisesini kazanan öğrencimiz Zeynep Saçaklı, tecrübelerini bu sene sınava girecek olan öğrencilerimiz ile paylaştı.

Eyl

Rehber öğretmenimiz Feyza Ek tarafından öğretmenlerimize "Salgın hastalık sonrası psikolojik sağlamlığı güçlendirmek ve öğrencilerin okula uyumunu desteklemek" konulu eğitim verilmiştir.

Eyl

Covid-19 önlemleri alınarak eğitim-öğretime başladık.

Eyl

Okulumuzda göreve başlayan Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeliz Vural, Matematik Öğretmeni Arzu Tozan Öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Eyl

Tayini sebebiyle okulumuzdan ayrılan Matematik Öğretmenimiz İsmail Demirtaş'a; okulumuza, Şuhut'umuza verdiği emekler ve kattığı değerler için teşekkür ederiz. Bu yıl dördüncüsünü yaptığımız Şuhut Kitap Fuarının fikir babası olan İsmail Öğretmenimiz ilçemizde ve okulumuzda birçok projeye hayat vermiştir. Hoşça kal güzel insan...

Ağu

Öğremcimiz Nazlı Gezer 44 kg'da Yıldız Kızlarda Afyon 2.si oldu.

2021 LGS 1. Yerleştirme Sonuçlarımız

Ağu

Öğrencimiz Mahmut Safa Çetindoğan, ilçe genelinde ortaokullar arasında düzenlenen mangala yarıştayında ikinci olmuştur.

Haz

2020-2021 Eğitim-öğretim yılında düzenlediğimiz etkinlikler

Haz

Okulumuzu temsil eden 4 öğrencimiz de ilçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve sınava hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.