Öğrencimiz Kayra Erdoğan ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında birinci olmuştur.

Okulumuzda deprek tatbikatı gerçekleştirildi.

Sınıflarımız arasında bilgi yarışmaları yapılmıştır.

Beraat Kandili vesilesiyle 5. ve 8. sınıf öğrencilerimize  ilçe vaizimiz Regaib Dinç tarafından "Ahlak ve Ana-Baba Hakkı" konulu eğitim verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Şbt

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Yeliz Vural ve 5. sınıf öğrencilerimiz tarafından Şuhut Gençlik Merkezinde resim sergisi düzenlendi.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen münazara etkinliğinde öğrencilerimiz savundukları düşünceyi karşı tarafa kabul ettirme ve saygı çerçevesinde düşüncelerini savunma becerilerini geliştirdiler.

Şbt

Okul Müdürümüz Cengiz SARIKOÇ ve Okul Rehber Öğretmenimiz Feyza Ek in katılımıyla Şuhut Kadın Kültür Evinde "" LGS sürecinde Veli Olmak "" isimli seminer ve bilgilendirme  toplantısı yapılmıştır.

Şbt

Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri, Afyonkarahisar´daki çeşitli liselere giderek okullar hakkında bilgi aldı. Gezimiz sırasında mezun öğrencilerimiz de bize eşlik etti.

Şbt

Okul idaresi ve öğretmenlerimizin görüşleriyle her sınıftan bir öğrenci ayın öğrencisi seçilmektedir. Bu kapsamda hem akademik yönden hem de arkadaşlarına ve çevresine örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimizden ayın öğrencileri seçilmiştir.

Ara

Eğitimci Yazar Barış Ünlü ile yapacağımız söyleyişe tüm kitapseverler davetlidir.

Ara

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri, Afyonkarahisar´daki çeşitli liselere giderek okullar hakkında bilgi aldı. Gezimiz sırasında mezun öğrencilerimiz de bize eşlik etti.

Ara

Kariyer günleri etkinliğimizin bu ayki konukları İlçe Emniyet Müdürümüz Onur Bayram ve İlçe Jandarma Komutanı Jan. Üstteğmen Hasan Yassıkaya oldu.