Kas

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri, Afyonkarahisar´daki çeşitli liselere giderek okullar hakkında bilgi aldı. Gezimiz sırasında mezun öğrencilerimiz de bize eşlik etti.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusunda kızlar kategorisinde öğrencimiz Ceren Çakar birinci olmuştur.

Ekm

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ortaokul kızlar voleybol yarıştayında okulumuz 1. olmuştur.

Ekm

Okulumuz 8/A sınıfı öğrencileri sosyal dayanışmayı artırmak adına ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek gıda yardımında bulundular.

Ekm

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ortaokul erkekler halı saha futbol yarıştayında okulumuz 2. olmuştur.

Ekm

Okulumuzda demokrasi kültürünü geliştirmek ve oy kullanma bilincini arttırmak için İlköğretim Kurumlar yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince okul temsilcisi seçimleri yapılmıştır

Ekm

Okulumuzda yapılan törenle ilköğretim haftası kutlandı.