AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Mrt

6. sınıf öğrencilerimizden Nur Sena Tunçay ve Zeyneb Saçaklı, 8. sınıf öğrencilerimizden Metin Furkan Bağcı yapılan deneme sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak "Türkiye Birincisi" olmuştur.

Mrt

Sivil savunma haftası dolayısıyla okulumuzda Deprem Tabikatı yapıldı.Tatbikat öncesi öğrenciler bilgilendirildi. Öğrencilerin tahliyesi 3 dakika 10 saniye içerisinde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Şbt

İstersteno Türk Grubu Başkanlığının ülkemizde F klavyeyi yaygınlaştırmak amacıyle Türkiye genelinde düzenlediği 2019 İhsan Yener Klavye Şampiyonası´na ilçemizden 11 öğrenciyle katıldık. Öğrencilerimiz ana dil ve çoklu dil olmak üzere 2 kategoride yarıştı.

Şbt

Öğrencilerimiz katıldıkları güreş karşılaşmalarından çeşitli dereceler elde etmiştir.

Şbt

Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety label Bronz "e-güvenlik etiketi" aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket okullara ulus ötesi platformlarda öncelik ve prestij katmaktadır.

Şbt

İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” eylemini ilçemiz idari amirleri, öğrenci ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdik.

Şbt

2018-2019 eğitim-öğretim yılı 1.döneminin sona ermesiyle birlikte okulumuzda karneler dağıtıldı ve tatil başladı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Şbt

Aralık ayının örnek öğrencileri okul idaresi ve öğretmenlerimizin ortak görüşleriyle seçildi.

Ock

7. sınıf öğrencileri,bilimle yaşıyorum etkinlikleri kapsamında atomun tarihsel gelişiminde görev alan bilim insanları öğrencilerin kendi yazdıkları tiyatro metinleri ile izleyicilere eğlenceli dolu anlar yaşattı. Bilim insanlarının tarihteki önemli buluşlarını ve fikirlerini öğrencilerin canlandırması hem bilginin kalıcılığını sağladı hemde güzel bir anı oldu.

Ock

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine uygulamalı trafik eğitimi verildi. 2 dönemden itibaren uygulanmaya başlanacaktır.

Ock

8. sınıf öğrencilerimizden M.Furkan Bağcı uygulanan deneme sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak "Türkiye Birincisi" olmuştur.

Şbt

Kasım ayının örnek öğrencileri okul idaresi ve öğretmenlerimizin ortak görüşleriyle seçildi.

Ock

Şuhut Kaymakamlığı ve Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan "Veli Buluşmaları" projesi kapsamında, Şuhut Kaymakamı Nurullah KAYA,  İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin EROĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mustafa Kemal AVŞAR, okulumuz velileri ile Şuhut Öğretmenevinde bir araya geldi.

Ock

Kariyer günleri etkinliğimizin bu ayki konukları İnşaat Mühendisi Ali Diren ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Hayrani Çürük olmuştur.