Nis

Okulumuz "Gezi Kulübü"nün planladığı "Kapadokya Gezisi" öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve eğitim sendikaları öncülüğünde bir araya gelen eğitim camiası, Gebze´de bir lisede görev yapan müdür yardımcısı Necmettin Kuyucu´nun bir öğrenci tarafından öldürülmesine tepki göstermek için "Eğitim Çalışanlarına Şiddete Hayır" yürüyüşü yaptı.

Nis

Türk Polis Teşkilatının 174. yılı sebebiyle İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile  gezi kulübümüz öncülüğünde Bursa´ya gezi düzenledik.

Nis

Okulumuz bölge finallerinde ikinci olmuştur. Yarışmada okulumuzu ve ilçemizi temsil eden Meryem Tunçer, Berra Ulukaya ve Emine Suğra Şeker´i tebrik ederiz.

Nis

Okul Müdürümüz Cengiz Sarıkoç, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ozan Çelik ve öğrencilerimiz Afyon Belediye Spor´un basket maçına giderek şehrimizin takımına destek olmuştur.

Öğrencilerimiz katıldıkları güreş karşılaşmalarından çeşitli dereceler elde etmiştir.

8. sınıf öğrencilerimizden M.Furkan Bağcı uygulanan deneme sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak "Türkiye Birincisi" olmuştur.

Kariyer günleri etkinliğimizin bu ayki konukları Özel Kokpit Havacılık Lisesi okul müdürü ve rehber öğretmeni olmuştur.

Gençlik ve Spor Müdürlüğünü ve Şuhut Kaymakamlığının düzenlediği yarıştayda öğretmenlerimizin yer aldığı Şuhut İdman Yurdu üçüncü olmuştur.

Nevruz/Yeni Gün/Bahar/Ergenekon Bayramı okulumuzda yapılan çeşitli etkinlik ve yarışmalarla kutlandı.

İlçemiz ortaokulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında okulumuz birinci olmuştur.

Öğrencimiz Ceren Çakar Afyonkarahisar´da düzenlenen atletizm yarışmalarında dereceye girmiştir.

Şubat ayının örnek öğrencileri okul idaresi ve öğretmenlerimizin ortak görüşleriyle seçildi.

Okulumuzda Öğretmen ve Öğrencilerimizin Hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.