Ara

TUBİTAK 4006 Bilim Fuarına başvurumuz kabul edildi.

Ara

Kariyer günleri etkinliğimizin bu ayki konukları Doktor M.Orçun Solak, Hemşire Meltem Kaplan ve ATT Afranur Demirbaş olmuştur.

Ara

Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası çerçevesinde  okulumuzda çeşitli etkinlik düzenlendi.

Ara

Okulumuzun basketbol takımı, ilçemizi Afyonkarahisar okul sporları yarıştaylarında temsil ediyor.

Ara

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimizden gelen istek doğrultusunda huzurevini ziyaret etti.

Ara

Kariyer günleri etkinliğimizin bu ayki konukları İlçe Emniyet Müdürümüz Ayhan Alaçam, İlçe Jandarma Komutanımız Jan. Teğmen Hasan Yassıkaya ve Karakol Komutanımız Mükerrem Gökçe olmuştur.

Kas

Eğitimci yazar Ali Uzun, okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle sohbet edip kitaplarını imzalamıştır.

Kas

Okulumuzda düzenlenen "Öğretmenime Mektup" ve "Öğretmen Temalı Şiir" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Kas

Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Kas

Diyabet Haftası nedeniyle okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Kas

Kariyer günleri etkinliğimizin bu ayki konuğu Eczacı Özlem Kılınçkaya Hanım oldu.

Kas

Ekim ayının örnek öğrencileri okul idaresi ve öğretmenlerimizin ortak görüşleriyle seçildi.

Kas

"Afyonkarahisar Eğitimde Kaliteyi İyileştirme" projesi kapsamında öğrencilerimizle Kaymakamımız Sayın Nurullah Kaya´yı ziyaret ettik.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü anma günü ve Atatürk Haftası çerçevesinde okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.