AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu

Ara

Okul idaresi ve öğretmenlerimizin görüşleriyle her sınıftan bir öğrenci ayın öğrencisi seçilmektedir. Bu kapsamda hem akademik yönden hem de arkadaşlarına ve çevresine örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimizden ayın öğrencileri seçilmiştir.

Ara

Velilerimiz ile okuma grubu oluşturarak her ay bir kitap değerlendirmesi yapıyoruz.

Ara

Öğrencilerimize kitap sevgisi kazandırmak için kitap sergisi düzenledik.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuzda sergi yapılmıştır. Öğrencilerimiz sergiye yoğun ilgi gösterdi.

Kas

Öğrencilerimiz, Kütahya'da yapılan yarışmadan çeşitli başarılar ile döndü. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Resim Yarışması sonuçlandı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Rehber Öğretmenimiz Feyza Ek öncülüğünde velilerimiz ile her ay kitaplar okuyor ve değerlendiriyoruz.

Kas

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ahmet Kıldı öncülüğünde okulumuzda Kızılay Haftası çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Okulumuz tarafından hazırlanan tören ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen ortaokullar şiir yarışmasında öğrencimiz Kağan Başyiğit ilçe 3.sü olmuştur.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen ortaokullar arası kız voleybol yarıştayında öğrencilerimiz ilçe 2.si olmuştur.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ahmet Kıldı öncülüğünde okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Öğrencimiz Ece Yılmaz, Afyonkarahisar İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu resim yarışmasında il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Yeliz Vural'ı tebrik ederiz.