Projelerimiz

Nis

Velilerimiz ile okuma grubu oluşturarak her ay bir kitap değerlendirmesi yapıyoruz.

En adaletli, temiz, saygılı, sportif, düzenli, yardımsever, merhametli, hoşgörülü, çalışkan, zeki, akıllı, kitap okuyan, başarılı öğrencilerimizi seçiyoruz.

Öğrencilerimiz arasından seçilen 15 çevre polisi öğrencimiz; yerlere çöp atanları uyarıyor, çevremizi temiz tutmanın öneminden bahsediyor. Ayrıca "Çevre Polislerimiz" ışıkları, suları açık bırakanları, koridorlarda koşanları, gürültü yapanları da güzel sözlerle ikna etmeye çalışıyor. Bu projeyle amacımız; bütün öğrencilerimizi çevre polisi yaparak çevreyi kirletenleri uyarmalarını sağlamak, sorumluluk duygularını geliştirmek, okul genelinde farkındalığı artırarak öğrencilerimize çevrelerini koruma ve temiz tutma bilinci kazandırma davranışını yaşam felsefeleri haline getirebilmektir.

"Meyve Saati" projesi ile öğrencilerimize sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz.

Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hazırladığımız "Okuduğumu Resimle Anlatıyorum" projesi kapsamında düzenlediğimiz yarışmamız sonuçlanmıştır.

Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak için uyguladığımız projede öğrenciler yıl boyunca okuduğu sayfaları somut olarak görüyor ve okudukça farklı unvanlar kazanıyor.

"Komşu Komşu" projesi ile sınıflar arası etkileşimi ve diyalogları geliştirmeyi amaçlıyoruz.